بلاگ

غذاهای محلی ایرانی (بخش اول)

admin admin 22.01.2019 07:55:02

1. اناربیج
شماره ثبت ملی: 1146
منطقه غذایی: جلگه مرکزی
ترکيبات: این غذای محبوب گیلانی ترکیبی از گردو، گوشت گوساله، سبزیجات معطر و رب انار است طبع غذا: علی رغم اینکه انار طبعی سرد دارد، ولی اناربیج به دلیل استفاده از درصد بالای گردو و سبزیجات با طبع گرم، در نهایت دارای طبع غالب گرم می باشد
مخلفات: ماهی شور، تربچه، ترب سیاه و پیاز
National Registered No. 1146
Feeding and nutrition area: The central part of the Plain Food ingredients: It contains of walnut, veal, fragrant vegetables and grenadine. The nature of food: Although pomegranate has cold nature, because of the high proportion of walnut inside and hot nature local vegetables, it is a sort of hot food eventually. Sundries: Salty fish, red radish, black radish and onions.
2. باقالی قاتوق
شماره ثبت ملی: 1144
منطقه غذایی: جلگه ای
ترکيبات: این غذای محبوب گیلانی، ترکیبی از پاچ باقالا، شوید، سیر محلی، تخم مرغ و زردچوبه می باشد طبع غذا: باقالی قاتوق دارای طبعی سرد بوده و در بهار و تابستان گرم و مرطوب شمال به همراه مخلفاتی با طبع گرم، بسیار مطبوع و لذت بخش است مخلفات: ماهی شور، ترشی هفت بیجار، سیر ترشی، زیتون
National Registered No. 1146
Feeding and nutrition area: Plain
Food ingredients: This lovely favorite food in Guilan consists of a special kind of bean (called Pach Baghala among local people), dill, local garlic, eggs and turmeric. Baghali ghatugh has cold nature and it’s enjoyable in spring and summer that are naturally hot. Sundries: Salty fish, Hafte Bijar pickle, vinegar, garlic, olives and Kal Kebab.
3. گمج کباب
شماره ثبت ملی: 1003
منطقه غذایی: جلگه مرکزی
ترکيبات: این غذای ارگانیک ترکیبی از سبزیجات معطر گیلان، به همراه گوشت گوساله، آب و دانه انار و پیاز است. البته این غذا دربرخی مناطق به شکل ديگري طبخ مي شود و از ترکیب گردو، رب، آب انار، سبزیجات معطر بهمراه گوشت گوساله، استفاده می شود.
طبع غذا:این غذا طبعی خنک و سرد داشته و در تابستان گرم و مرطوب گیلان آرامش و خنکی وصف ناپذیری در وجود انسان خلق می کند.
National Registered No. 1003
Feeding and nutrition area: The central part of the Plain
Food ingredients: This organic food consists of local fragrant vegetables, veal, water & pomegranate seeds &onions. In some areas it’s made in a different style using veal, walnut tomato sauce and pomegranate juice plus fragrant vegetables.
The nature of food: it has cold nature and in the summer hot weather creates peace and relaxation beyond description.
4. میرزا قاسمی
شماره ثبت ملی: 1003
منطقه غذایی: جلگه مرکزی
ترکيبات: بادمجان کبابی به همراه گوجه و سیر سرخ شده و تخم مرغ از ترکیبات اصلی این غذای اصیل گیلانی می باشد. البته در برخی نقاط گیلان این غذا را با رب گوجه و دربرخی نقاط دیگر حتی بدون استفاده از گوجه طبخ می کنند.
طبع غذا:بدلیل وجود حجم بالای بادمجان، این غذا دارای طبع گرم می باشد
مخلفات: ماهی شور، ترشی هفت بیجار، زیتون و باقالی تازه
National Registered No. 1145
Feeding and nutrition area: Plain
Food ingredients: Roasted eggplant added to tomato & fried garlic. Finally eggs will be added. Although this food is cooked with tomato sauce in some district areas, in other areas it is cooked without tomato.
The nature of food: This meal is hot, naturally & it’s because of the amount of eggplants inside.
Sundries: salty fish, Hafte Bijar, vinegar garlic, olive & freash broad bean.
5. مرغ ترش
شماره ثبت ملی: 1147
منطقه غذایی: جلگه مرکزی و غربی
ترکيبات: این غذای قدیمی گیلانی، ترکیبی از گوشت مرغ یا پرندگان هوایی به همراه لپه ( در برخی مناطق) سبزیجات محلی گیلان، تخم مرغ و آبغوره می باشد.
طبع غذا: طبع غالب مرغ ترش سرد بوده که برای ایجاد اعتدال در آن از تخم مرغ و سیر تازه استفاده می شود.
مخلفات: زیتون پرورده، باقالی، کال کباب و ماست بورانی
National Registered No. 1003
Feeding and nutrition area: The central and western part of the Plain
Food ingredients: This food in Guilan includes a mixture of birds’ flesh added to split chickpeas (in some areas local vegetables in Guilan, eggs and verjuice). The nature of food: The nature of sour chicken is generally cold. Eggs & fresh garlic are used to make balance in the nature of it.
Sundries: Nourished olive, broad bean, Kal kebab, yogurt mix, Borani yogurt.

درباره نویسنده

جهت ثبت نظر، لطفا ابتدا ورود کنید.ورود